Ontdekken

Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke twee weken een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken" 
(voor € 60,00 - met aangepaste wijnen € 82,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.


Nieuw menu, nieuwe sensaties:
( december  2025 )

Aperitiefhapjes
______ _____

Tonijn

als tataki - wasabi - edamame
komkommer - ponzu
_____ _____

Rundsvlees

aubergine - spitskool
chimichurri - girolles
_____ _____

100 % Sweet

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Gault&Millau Belux Guide Edition 2026

Hard werken wordt beloond. Met trots delen we dat we in de Gault&Millau-gids zijn gestegen van 15 naar 15,5/20 een mooie erkenning die voelt als een bekroning op ons werk.

Lees meer

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Even over cookies...

Deze website gebruikt cookies en andere technologieën om uw gebruiksgemak te verhogen en anonieme gegevens te verzamelen waarmee wij onze webpagina's kunnen verbeteren.

Ik accepteer alle cookies Cookies weigeren Stel uw voorkeuren in