Ontdekken

Chef Axel Colonna-Cesari laat zich inspireren door het rijke aanbod aan seizoeneigen streekprodukten en stelt elke twee weken een nieuw 3-gangenmenu "Ontdekken" 
(voor € 60,00 - met aangepaste wijnen € 82,00) samen.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.


Nieuw menu, nieuwe sensaties: 
( 30 april - 1 mei - 2 mei - 3 mei  ) 

Aperitiefhapjes

_____ _____

Zeebaars op vel gebakken

groene asperge - olijventapenade 
koffiemerinque
_____ _____

Kalfslende

erwt - sucrine 
pommes bouchon - bonenkruid
_____ _____

Appel & Chartreuse

vanille - 5 spices ice cream 

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Dinner in The Sky - Zondag 1 juni

Van 22 mei tot 22 juni 2025 vindt Dinner in the Sky plaats op het historische slagveld van Waterloo. Op 1 juni neemt Axel Colonna-Cesari plaats achter het fornuis op 50 meter hoogte. Mis deze kans niet!

Lees meer

Mechelen Culinair

Mechelen Culinair is een gratis toegankelijk foodfestival dat plaatsvindt op 7 - 8  & 9 juni 2025 op de binnenkoer van het stadhuis aan de Grote Markt in Mechelen.

Lees meer

Yeat toont u onze last minutes

Liever spontaan op restaurant? Is het praktisch moeilijk om een restaurantbezoek op voorhand in te plannen?

Lees meer