Proeven

Chef Axel Colonna-Cesari stelt elke maand een gastronomisch 4-gangenmenu (voor € 92,00 - met aangepaste wijnen € 134,00) samen. Deze formule is elke dag verkrijgbaar, behalve op vrijdagavond & zaterdagavond.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.


Wij serveren:

Hamashi 

vijgenblad - dennennaald
koji - amandel - dashi

***
Sint Jakobsvrucht

wortel - tonkatsu lak - coquille garum
panipuri prei & vadouvan

***
Zwezerik - Hoevekip & truffel

farce van hoevekip - aardappel
gebakken zwezerik - truffelsaus

***
Peer & Vin Jaune

saffraan - citroen

U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen 
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €

* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.

Blog

Vacature voor zaalmedewerker (m/v)

Restaurant Centpourcent* is op zoek naar een zaalmedewerker (m/v) / chef de rang

Lees meer

Blond Ale 7% - Session 4.5% - Tripel 8.5%

Drie bieren van Centpourcent, gemaakt door Jef Meynen in Brouwerij Anders te Halen, die in een mooie cadeauverpakking te koop worden aangeboden. Ideale cadeau!

Lees meer

Yeat: Last-minute booking

Yeat brengt je op de hoogte van alle last-minute vrijgekomen tafeltjes in restaurant Centpourcent.

Lees meer

Haal meer uit onze website dankzij cookies

Deze website gebruikt cookies en andere technologieën om uw gebruiksgemak te verhogen en anonieme gegevens te verzamelen waarmee wij onze webpagina's kunnen verbeteren.

Ik accepteer alle cookies Cookies weigeren Stel uw voorkeuren in