Proeven
Chef Axel Colonna-Cesari stelt elke maand een gastronomisch 4-gangenmenu (voor € 92,00 - met aangepaste wijnen € 134,00) samen. Deze formule is elke dag verkrijgbaar, behalve op vrijdagavond & zaterdagavond.
In plaats van aangepaste wijnen* kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.
Wij serveren:
Hamashi
vijgenblad - dennennaald
koji - amandel - dashi
***
Sint Jakobsvrucht
wortel - tonkatsu lak - coquille garum
panipuri prei & vadouvan
***
Zwezerik - Hoevekip & truffel
farce van hoevekip - aardappel
gebakken zwezerik - truffelsaus
***
Peer & Vin Jaune
saffraan - citroen
U kan kiezen voor een selectie van mooi gerijpte hoevekazen
bij vervanging van het dessert met een supplement van 10 €
of een assortiment kaas als extra gang met een supplement van 18 €
* In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd, uitgezonderd bij de nagerechten / hoevekazen. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's. Indien gewenst, selecteren wij voor u ook een passende dessertwijn.