100% Sweet

Ooit al eens het water in de mond gekregen bij de gedachte aan een volledige maaltijd met louter nagerechten? Bij Centpourcent hoeft het niet bij dromen te blijven. Chef Axel stelde een verrassend dessertmenu samen met passende dessertwijnen.

Het dessertmenu met vier en vijf* gangen kost respectievelijk 68,00 en 78,00 euro of 95,00 en 110,00 euro met aangepaste wijnen. In plaats van aangepaste wijnen** kan u ook kiezen voor een selectie bieren of gepersonaliseerde niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Gelieve steeds bij uw reservatie te vermelden, wanneer u het menu "100% Sweet" wenst te bestellen. Het dessertmenu is niet verkrijgbaar op vrijdag- en zaterdagavond.

Hieronder vindt U alvast een actueel voorbeeld:

 

Aperitiefhapje

_____ _____


Back from Asia

hang-up, parfait en crème van limoen,
crémeux van passievruchten en siroop van kalamansi

_____ _____


Sexy White

crémeux van witte chocolade met yoghurt ijs,
cheesecake, limoen en witte negerzoenen

_____ _____


* Sorbet van olijfolie

en platte kaas met geroosterd brood en walnoten

_____ _____


100 % Chocolade

Chocolade bar ... Chocolade ijs ... Chocolade poederijs
Chocolade ganache ... Chocolade sponscake ... 

_____ _____


Doyenne peer

met frisse zuren van yuzu

 

** In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's.

Blog

Nu all-in formule bestellen voor Secretaresse/Secretarisdag!

Speciaal voor Secretaresse/Secretarisdag biedt Restaurant Centpourcent een all-in formule aan voor de middaglunch op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019. Indien U vóór maandag 15 april online reserveert onder vermelding van "All-in Secretaressedag", dan bieden wij U arrangement voor twee personen aan voor de prijs van € 190 all-in.

Lees meer