100% Sweet

Ooit al eens het water in de mond gekregen bij de gedachte aan een volledige maaltijd met louter nagerechten? Bij Centpourcent hoeft het niet bij dromen te blijven. Chef Axel stelde een verrassend dessertmenu samen met passende dessertwijnen.

Het dessertmenu met vier en vijf* gangen kost respectievelijk 70,00 en 80,00 euro of 98,00 en 114,00 euro met aangepaste wijnen. In plaats van aangepaste wijnen** kan u ook kiezen voor een selectie bieren of speciaal bereide niet-alcoholische dranken, die passen bij het menu.

Gelieve steeds bij uw reservatie te vermelden, wanneer u het menu "100% Sweet" wenst te bestellen. Het 100 % sweetmenu is niet verkrijgbaar op vrijdagavond - zaterdagavond en dient een week op voorhand te worden geregistreerd.
Hieronder vindt U een actueel voorbeeld:

Dit is een voorbeeldmenu, de nieuwe menu's worden  eind mei online geplaatst.
Het einde van de tunnel is in zicht - 9 juni 2021 

Aperitiefhapje

_____ _____


Back from Asia

hang-up, parfait en crème van limoen,
crémeux van passievruchten en siroop van kalamansi

_____ _____


Sexy White

crémeux van witte chocolade met yoghurt ijs,
cheesecake, limoen en witte negerzoenen

_____ _____


* Sorbet van olijfolie

en platte kaas met geroosterd brood en walnoten

_____ _____


100 % Chocolade

Chocolade bar ... Chocolade ijs ... Chocolade poederijs
Chocolade ganache ... Chocolade sponscake ... 

_____ _____


Doyenne peer

met frisse zuren van yuzu

 

** In de optie met aangepaste wijnen wordt bij iedere gang een bijhorende wijn geserveerd. Onze menu's zijn ook verkrijgbaar met een aangepast bierarrangement of niet-alcoholische ice tea's.

Blog

Papieren Consumptiecheque

De Consumptiecheque kan gebruikt worden als betaalmiddel!

Lees meer

Centpourcent: aangepaste openingstijden Juni 2021

In overeenstemming met het Provinciale Besluit gelden voor het diner de aangepaste openingstijden: 18:00 - 22:00 uur.

Lees meer

Vacature Chef de Partie (m/v)

Wil je ook deel uitmaken van het Centpourcent-keukenteam? Sterrenchef Axel Colonna-Cesari is op zoek naar gemotiveerde en ervaren medewerkers om het keukenteam te versterken. Geïnteresseerden kunnen spontaan solliciteren door hun curriculum vitae (CV) ter attentie van Anneleen Soethaert of Axel Colonna-Cesari te sturen naar info@centpourcent.be

Lees meer